Wat klanten zeggen 2018-09-04T14:20:15+01:00

Klanten van Zoutberg & Zoutberg Advocaten aan het woord

VAN AS is een grafimediabedrijf dat is gevestigd in Amsterdam en Oud-Beijerland. Het is een gespecialiseerd familiebedrijf dat al sinds 1934 bestaat. VAN AS werkt al 5 jaar samen met Frans en Jamie

Wouter van As van VAN AS:

“Jamie en Frans helpen ons met onze incassotrajecten. Wat ons goed bevalt is dat Jamie snel, adequaat en punctueel te werk gaat. Als je daar de juridische vindingrijkheid en onderhandelingsvaardigheden van Frans bij optelt maakt dat ze een goed team. Bovendien zijn ze allebei eerlijk en no nonsens. Daardoor zijn ze een goede match met ons bedrijf”

Heren2 is een vastgoedbedrijf dat is gevestigd in Amsterdam en op de Antillen. Heren2 transformeert, onderhoudt en ontwikkelt stedelijke gebieden, waarbij de menselijke maat, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo is Heren2 onder meer betrokken bij de ontwikkeling van de Houthavens in Amsterdam. Heren2 werkt al tien jaar samen met Frans Zoutberg.

Patrick Virginia van Heren2:

“Frans helpt ons met typische vastgoedzaken, zoals het opmaken van contracten. Daarnaast staat hij ons bij als we conflicten hebben met huurders. Wat ik aan Frans waardeer is dat hij altijd to the point is en dat hij het niet moeilijk vindt om tegen ons te zeggen dat we ongelijk hebben. Daarnaast zoekt Frans altijd de oplossing, ook via de minnelijke weg. Bovendien vind ik het erg belangrijk dat ik het persoonlijk goed met iemand kan vinden. Frans en ik hebben een persoonlijke klik, denken over veel dingen hetzelfde en we vertrouwen elkaar”.

MullerVisual is al negentig jaar een van Nederlands meest toonaangevende en grootste grafimediabedrijven. Ze zijn gevestigd in Amsterdam en Mijdrecht. MullerVisual werkt al 15 jaar samen met Frans en 5 jaar met Jamie.

Sander Muller van MullerVisual:

“Frans en Jamie helpen ons met ondernemingsrecht, arbeidsrecht en incasso’s. Zij zijn allebei no nonsense, zeggen hoe het zit en maken de zaken niet te ingewikkeld. Ze gebruiken ook niet veel ingewikkelde juridische taal, dat is fijn. Na een eerste gesprek filteren zij de emoties uit het probleem en leggen de kern van de zaak op tafel. Vaak ligt de oplossing er dan ook al. Dat is heel verhelderend. Met Frans werk ik al heel lang samen. Ik waardeer aan hem dat we heel direct, eerlijk en persoonlijk contact kunnen hebben. En ik kan hem altijd bellen.”

WAAR Nederland is een distributieplatform voor sociaal ondernemers, van productie en distributie tot wholesale en retail. WAAR helpt deze sociaal ondernemers aan markttoegang. Daarnaast is WAAR een retailbedrijf in duurzame en fair trade artikelen, met ruim 20 vestigingen door heel Nederland. WAAR Nederland werkt ruim 2,5 jaar samen met Frans en sinds 2018 met Jamie.

Alec Clement van WAAR Nederland:

“Frans helpt mij nu 2,5 jaar op het gebied van ondernemingsrecht. De dienstverlening is heel breed, van contracten tot advies en juridische bijstand. Eigenlijk alles waar je als ondernemer tegenaan zou kunnen lopen. Wat ik in Frans waardeer is zijn flexibiliteit en servicegerichtheid. Hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en staat altijd voor je klaar. Daarnaast zijn de lijnen kort en is hij echt no nonsense”.

Stel je vraag

Onze advocaten zijn altijd beschikbaar voor vragen of een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Je kunt ook langskomen op ons ondernemersspreekuur. Dat is iedere dinsdag van 17.00 tot 19.00 uur. Laat ons van tevoren wel even weten dat je komt.

    ×