Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je een vraag over een juridisch probleem waar je niet uitkomt? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Contact opnemen?

Vul het contactformulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen.

*Je ontvangt altijd zo spoedig mogelijk een reactie.

Contact opnemen?

Heb jij een vraag of wil je contact met ons opnemen? Bekijk hieronder hoe je ons kunt bereiken.

Bel ons op
036-8450136

Mail ons op
info@zzadvocaten.nl

Ons adres
Randstad 22 139, 1316 BW Almere
Routebeschrijving ontvangen

Vraagje?

Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is een kort geding?
Een kort geding is een spoedprocedure. Deze procedure is vaak binnen enkele weken afgerond. Een kort geding kan alleen worden ingesteld indien er sprake is van een spoedeisend belang.
Wat zijn de kosten voor een adviesgesprek?
Wij vinden het belangrijk dat iedereen geholpen kan worden. Het eerste advies gesprek is daarom altijd gratis zodat we samen kunnen kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.
Wie behandelt mijn zaak?
De zaak wordt in principe behandelt door de persoon waarmee het intakegesprek wordt gevoerd, maar het kan in verband met drukte, ziekte of vakantie voorkomen dat de zaak wordt opgepakt door een andere collega. Wij zijn een klein advocatenkantoor en op de hoogte van elkaars zaken.
Hoe lang duurt een juridische procedure gemiddeld?
Een juridische procedure duurt gemiddeld tussen de drie en negen maanden. De duur van een juridische procedure is onder andere afhankelijk van het soort zaak, de proceshouding van partijen en de beschikbaarheid van de rechtbank.

De voordelen van Zoutberg & Zoutberg Advocaten?

Wij proberen een oplossing te vinden voor elk conflict, waarbij we het niet ingewikkelder maken dan dat het is. Bekijk hieronder onze voordelen.

Advocaten voor ondernemers

Wij zijn een advocatenkantoor voor en door ondernemers. Wij zijn zelf ook ondernemers en daardoor kunnen we ons goed inleven in jouw behoeftes en weten we precies wat jij nodig hebt.

Een no-nonsense aanpak

Geen ingewikkeld juridisch gedoe, maar duidelijke en eerlijke adviezen waar jij iets aan hebt. We zijn straight to the point en vertellen jou precies waar het op staat.

Toegankelijk en bereikbaar

Goede communicatie is belangrijk om onze relatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij altijd contact met ons kan opnemen wanneer dat nodig is.

Continu advies mogelijk

Wil jij gebruik maken van regelmatig juridisch advies? Met ons voorkomen is beter dan genezen pakket spreken we van tevoren een vast tarief per maand af zodat jij precies weet waar je aan toe bent.
Oprecht betrokken

Op zoek naar een juridische sparringpartner voor al jouw vraagstukken?

Wij denken altijd met je mee en zorgen dat we samen het beste resultaat behalen. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en te begeleiden bij al jouw juridische vraagstukken. Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we er het beste uit kunnen komen.