Heb je een conflict met een werknemer waar jullie samen niet meer uit gaan komen?

Geschillen op de werkvloer kunnen voor veel spanningen zorgen. Wij zijn er voor je om te adviseren en te procederen waar dit nodig is. Plan een gratis adviesgesprek in zodat we samen kunnen bespreken wat we voor je kunnen betekenen.

Altijd goed voorbereid

Het arbeidsrecht verandert snel. Wij bewegen mee en zijn altijd up-to-date.

Procederen waar nodig

Voorkomen waar het kan, procederen als het moet.

Rust op de werkvloer

Spanning is nooit goed en niet nodig. Wij lossen het conflict snel op.

Wil je juridisch advies over arbeidsrecht?

Het arbeidsrecht verandert voortdurend en kan daardoor voor veel ondernemers lastig zijn. Wij helpen je met al jouw arbeidsrechtelijke vragen, adviseren graag en zijn niet bang om te procederen als dat nodig is.

Gratis adviesgesprek mogelijk
Conflicten worden opgelost zodat de rust terugkeert op de werkvloer
We adviseren graag en procederen waar dit nodig is

De voordelen van onze dienst.

Wij zijn geen standaard advocaten. Wij zijn er voor jou om een oplossing te vinden voor elk conflict zonder dat we het moeilijker maken dan dat het is. Bekijk hieronder onze voordelen.

Altijd goed voorbereid

Het arbeidsrecht is een rechtsgebied dat veel verandert waardoor het voor ondernemers vaak moeilijk is om nieuwe regelgeving bij te houden. Wij volgen jaarlijks opleidingen zodat onze kennis van het arbeidsrecht up-to-date is en wij zo goed mogelijk kunnen adviseren, ondersteunen en procederen.

Eerst proberen op te lossen, dan pas procederen

We onderzoeken altijd eerst of een zaak kan worden geschikt, want dat is altijd in het belang van beide partijen. Is dit niet mogelijk? Dan gaan we een procedure niet uit de weg.

De rust keert terug op de werkvloer

Een conflict op de werkvloer is voor niemand fijn. Niet voor de betrokken partijen maar ook niet voor de overige collega’s. Het is belangrijk dat een arbeidsconflict zo snel mogelijk wordt opgelost zodat iedereen weer rustig kan werken en er geen spanningen zijn op de werkvloer.

Wil je juridisch advies over arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaarden?

Goede arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaarden opstellen kan soms lastig zijn. Plan een adviesgesprek in en wij helpen je met al jouw arbeidsrechtelijke vragen.

Voor al je vragen over arbeidsrecht kun je bij ons terecht.

Het arbeidsrecht omvat alle spelregels tussen werkgever en werknemer. Wij kunnen je helpen met het opstellen van contracten, ontslagzaken, geschillen die voortvloeien uit de arbeidsovereenkomst, ziekte, verlofkwesties, fusies en overnames, medezeggenschap, reorganisaties en al jouw overige juridische vraagstukken.

N
Ontslagzaken netjes oplossen
N
Opstellen van contracten om conflicten te voorkomen
N
Arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaarden in orde zodat iedereen prettig kan werken

“Voorkomen is beter dan genezen-pakket.”

Vaak wordt er pas een advocaat ingeschakeld als er al een conflict is ontstaan. Wij zijn er van overtuigd dat voorkomen beter is dan genezen, want dit kan je een hoop kopzorgen en uiteindelijk kosten schelen.

De advocatuur moet daarbij moderner en meer betrokken zijn.

Je kan bij ons terecht voor het “Voorkomen is beter dan genezen pakket”. Voor een vast bedrag per maand kan je voor al jouw juridische vraagstukken bij ons terecht. Zo kan jij problemen voorkomen en kom je niet onnodig voor verrassingen te staan.

Hoe werkt het?

Oprecht, eerlijk, no-nonsense en betrokken, dat is hoe wij werken.

01

Telefonisch contact

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld bellen we je zo snel mogelijk terug. We bespreken het probleem en bekijken hoe we je het beste kunnen helpen. Soms is het mogelijk om direct telefonisch advies te geven. Maar als dat niet mogelijk is, dan plannen we een afspraak bij ons op kantoor in.

02

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en bespreken we de zaak. Het is belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van wat er is gebeurd, wanneer dit gebeurd is en op welke manier we je het beste kunnen helpen. Het kennismakingsgesprek is gratis omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op goed juridisch advies. We zijn altijd direct en open en eerlijk. De mogelijke kosten en baten bespreken we vooraf zodat jij weet waar je aan toe bent. Jij bepaalt uiteindelijk of we met elkaar gaan samenwerken.

03

Opdrachtbevestiging

Zodra jij ons de opdracht geeft om jou bij te staan, sturen we je een opdrachtbevestiging. In de opdrachtbevestiging staan nogmaals de gemaakte afspraken en vind je een overzicht van de te verwachten kosten en baten. Hierdoor komt niemand achteraf voor verassingen te staan en weten we precies waar we aan toe zijn.

04

Aan de slag

Tijdens het gehele proces zullen we direct, open en uiteraard eerlijk met jou communiceren, zodat je precies weet wat er speelt en hoe jouw zaak ervoor staat. We houden contact via de telefoon en e-mail en indien nodig plannen we een afspraak in bij ons (of bij jou) op kantoor. Alle brieven, e-mails en processtukken zullen eerst ter controle aan jou worden toegestuurd, zodat eventuele op- en aanmerkingen nog kunnen worden verwerkt.

Frans Zoutberg heeft mij geholpen met een arbeidsconflict waarbij ik zeer kundig en met veel (extra) goede raad ben bijgestaan.
Ik ben erg tevreden met de uitkomst en heb mede dankzij de inzet van het advocaten kantoor meer rust in mijn werk- en privé leven. Bedankt.

Benno IJzer

Vragen?

Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

Je kunt bij ons terecht voor alle juridische vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, incasso’s en ondernemingsrecht. Heb je andere vragen? En wil je direct antwoord? Dan kan je ons altijd bellen op telefoonnummer 036-8450136 Liever niet bellen? Wij zijn ook bereikbaar via info@zzadvocaten.nl

"Wij staan altijd voor jou klaar en en gaan altijd tot het uiterste. Elke zaak behandelen we met evenveel inzet en we vertellen jou precies waar het op staat."

Jamie Zoutberg

Wat is het arbeidsrecht?

Het arbeidsrecht omvat alle spelregels tussen werkgever en werknemer. Iedereen die een arbeidsovereenkomst heeft gesloten, heeft te maken met het arbeidsrecht. Werknemers worden in Nederland goed beschermd omdat ze afhankelijk zijn van de werkgever.

Hoe zorgen jullie ervoor dat een arbeidsconflict wordt opgelost.

Wij proberen een arbeidsconflict altijd eerst buiten de rechtbank om op te lossen. We proberen afspraken te maken met de andere partij zodat een juridische procedure kan worden voorkomen. Deze afspraken worden vaak vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Indien het niet mogelijk is om te schikken, gaan we een juridische procedure ook zeker niet uit de weg!

Hoe lang duurt een arbeidsrechtelijke procedure gemiddeld bij de rechtbank?

Over het algemeen duurt een procedure bij de rechtbank gemiddeld drie maanden. Dit is uiteraard wel afhankelijk van het soort zaak en het soort procedure.

Wat zijn de kosten voor een adviesgesprek?

Het eerste adviesgesprek is gratis zodat we samen kunnen kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

De voordelen van Zoutberg & Zoutberg Advocaten?

Wij proberen een oplossing te vinden voor elk conflict, waarbij we het niet ingewikkelder maken dan dat het is. Bekijk hieronder onze voordelen.

Advocaten voor ondernemers

Wij zijn een advocatenkantoor voor en door ondernemers. Wij zijn zelf ook ondernemers en daardoor kunnen we ons goed inleven in jouw behoeftes en weten we precies wat jij nodig hebt.

Een no-nonsense aanpak

Geen ingewikkeld juridisch gedoe, maar duidelijke en eerlijke adviezen waar jij iets aan hebt. We zijn straight to the point en vertellen jou precies waar het op staat.

Toegankelijk en bereikbaar

Goede communicatie is belangrijk om onze relatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij altijd contact met ons kan opnemen wanneer dat nodig is.

Continu advies mogelijk

Wil jij gebruik maken van regelmatig juridisch advies? Met ons voorkomen is beter dan genezen pakket spreken we van tevoren een vast tarief per maand af zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Waar kunnen wij jou mee van dienst zijn?

Wij zijn er om jou te helpen. Heb je niet gevonden waar je naar zocht? Misschien passen de rechtsgebieden hiernaast beter bij jou.

$

Arbeidsrecht

$

Huurrecht

$

Incasso

$

Ondernemingsrecht

Conflict op de werkvloer of juridisch advies nodig?

Wij adviseren je over jouw rechtspositie en het oplossen van mogelijke conflicten. Onze inzet is altijd 100%. Vraag een gratis adviesgesprek aan zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.