Ben je op zoek naar een advocatenkantoor dat voor jou tot het uiterste gaat?

Wij pakken elke zaak met beide handen aan en staan vierkant achter je. Elke zaak wordt met evenveel passie behandeld en wij proberen jouw conflict zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. Vraag een gratis adviesgesprek aan zodat we samen kunnen kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Wie zijn wij

Wij zijn Frans en Jamie, vader en dochter, en zijn dé juridische sparringpartner voor ondernemers. Wij zijn er voor jou op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, incasso’s en ondernemingsrecht.
Wil jij dat het niet ingewikkelder wordt gemaakt dan het al is? Met onze no-nonsense mentaliteit vertellen we jou altijd waar het op staat en zijn oprecht betrokken bij elke zaak.
N
No-nonsense en eerlijk advies
N
Oprechte betrokkenheid
N
Dé juridische sparringpartner

Ontmoet het team

Een klein bedrijf dat houdt van persoonlijke aandacht en altijd voor jou klaar staat.

Frans Zoutberg

Advocaat

Jamie Zoutberg

Advocaat

Jamie heeft in het voorjaar van 2023 de Grotius opleiding arbeidsrecht afgerond en zij heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het arbeidsrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Jessie Lee Zoutberg

Secretaresse

De voordelen van Zoutberg & Zoutberg Advocaten?

Wij proberen een oplossing te vinden voor elk conflict, waarbij we het niet ingewikkelder maken dan dat het is. Bekijk hieronder onze voordelen.

Advocaten voor ondernemers

Wij zijn een advocatenkantoor voor en door ondernemers. Wij zijn zelf ook ondernemers en daardoor kunnen we ons goed inleven in jouw behoeftes en weten we precies wat jij nodig hebt.

Een no-nonsense aanpak

Geen ingewikkeld juridisch gedoe, maar duidelijke en eerlijke adviezen waar jij iets aan hebt. We zijn straight to the point en vertellen jou precies waar het op staat.

Toegankelijk en bereikbaar

Goede communicatie is belangrijk om onze relatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij altijd contact met ons kan opnemen wanneer dat nodig is.

Continu advies mogelijk

Wil jij gebruik maken van regelmatig juridisch advies? Met ons voorkomen is beter dan genezen pakket spreken we van tevoren een vast tarief per maand af zodat jij precies weet waar je aan toe bent.
Samenwerken

Wil jij samenwerken met advocaten die elke zaak met evenveel inzet behandelen?

Wij zijn altijd persoonlijk betrokken bij jouw zaak en streven naar het beste resultaat. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Elkaar verder brengen

De missie en visie van Zoutberg & Zoutberg advocaten?

We helpen je graag. Hoe we dat doen? Lees hieronder onze missie en visie.

Juridische geschillen zorgen voor veel kopzorgen en daar wil je zo snel mogelijk van af. Elke zaak die wij aannemen doen we met even veel passie. Je verdient het om zo goed en zo snel mogelijk van jouw juridische problemen af te komen en wij gaan altijd voor het beste resultaat.

Wat jouw situatie ook is, wij staan altijd vierkant achter je en zijn oprecht betrokken bij jouw zaak. Advocaten die voor jou tot het uiterste gaan en een oplossing vinden voor ieder conflict. Het is belangrijk dat jij altijd weet waar je aan toe bent daarom zorgen we altijd voor een open en eerlijke communicatie.

Passie voor elke zaak
Oprecht betrokken
Open en eerlijke communicatie

Wil jij een persoonlijke aanpak en niet worden behandeld als een nummertje en het gevoel hebben dat jouw zaak ‘er ook nog even bij wordt gedaan’? Door een langdurige en persoonlijke relatie op te bouwen kunnen wij jou beter begrijpen zodat we jou ook het beste kunnen helpen.

We zijn geen standaard advocaten in pak en vinden dat de advocatuur moderner en meer betrokken moet zijn. Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen. Door preventief te werken kunnen we samen conflicten voorkomen, maar we gaan procedures niet uit de weg.

Langdurige relatie opbouwen
Voorkomen is beter dan genezen

Ontvangen recensie

{
1,5 jaar geleden kwam ik terecht bij Jamie Zoutberg. 3 zaken achter de rug, en in mijn voordeel. Top advocaat! Geduldig, duidelijk, goed bereikbaar, een bepaalde rust, en eerlijk. Ben je op zoek naar een advocaat die alles uit de kast haalt, moet je bij Jamie Zoutberg zijn.
Jamie ik ben je dankbaar.
– Vanessa Rigters

Hoe zijn we gekomen waar we nu staan?

Het begon allemaal in 2002…

2002
L
2002

2002

Na een succesvolle carrière in de verzekeringen besloot Frans dat hij iets anders wilde. In 2002 werd Frans beëdigd tot advocaat en heeft hij zich aangesloten bij een advocatenkantoor in Amsterdam.

2012
L
2012

2012

Jamie wilde net als haar vader advocaat worden en is in 2011 gestart met haar studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam. In 2012 werd Jamie de juridische secretaresse van Frans en dit heeft zij tot het einde van haar studie (2016) gedaan.

2018
L
2018

2018

In 2018 werd Jamie beëdigd tot advocaat en besloten Frans en Jamie de krachten te bundelen en openden zij Zoutberg & Zoutberg Advocaten in Almere, met als doel om ondernemers echt verder te helpen.

Waar kunnen wij jou mee van dienst zijn?

Wij zijn er om jou te helpen. Heb je niet gevonden waar je naar zocht? Misschien passen de rechtsgebieden hiernaast beter bij jou.

$

Arbeidsrecht

$

Huurrecht

$

Incasso

$

Ondernemingsrecht

Betrokken bij jouw zaak

Heb jij juridische hulp nodig en wil je eerlijk en oprecht advies met een no-nonsense aanpak?

Je verdient het om eerlijk advies te krijgen en te weten waar het precies op staat. We maken het niet mooier, maar ook niet moeilijker dan dat het is. Neem contact met ons op en dan bekijken we samen mogelijkheden.