"Frans en Jamie helpen ons met ondernemingsrecht, arbeidsrecht en incasso’s. Zij zijn allebei no nonsense, zeggen hoe het zit en maken de zaken niet te ingewikkeld. Ze gebruiken ook niet veel ingewikkelde juridische taal, dat is fijn."

- Sander van MullerXXL

Wat zeggen onze klanten?

Elke zaak behandelen we met evenveel passie. Lees hieronder wat klanten over ons zeggen.

Sander Muller

"Frans en Jamie helpen ons met ondernemingsrecht, arbeidsrecht en incasso’s. Zij zijn allebei no nonsense, zeggen hoe het zit en maken de zaken niet te ingewikkeld. Ze gebruiken ook niet veel ingewikkelde juridische taal, dat is fijn. Na een eerste gesprek filteren zij de emoties uit het probleem en leggen de kern van de zaak op tafel. Vaak ligt de oplossing er dan ook al. Dat is heel verhelderend. Met Frans werk ik al heel lang samen. Ik waardeer aan hem dat we heel direct, eerlijk en persoonlijk contact kunnen hebben. En ik kan hem altijd bellen."

van MullerXXL

Patrick Virginia

"Frans helpt ons met typische vastgoedzaken, zoals het opmaken van contracten. Daarnaast staat hij ons bij als we conflicten hebben met huurders. Wat ik aan Frans waardeer is dat hij altijd to the point is en dat hij het niet moeilijk vindt om tegen ons te zeggen dat we ongelijk hebben. Daarnaast zoekt Frans altijd de oplossing, ook via de minnelijke weg. Bovendien vind ik het erg belangrijk dat ik het persoonlijk goed met iemand kan vinden. Frans en ik hebben een persoonlijke klik, denken over veel dingen hetzelfde en we vertrouwen elkaar."

★★★★★

van Heren2

Alec Clement

"Frans helpt mij nu 2,5 jaar op het gebied van ondernemingsrecht. De dienstverlening is heel breed, van contracten tot advies en juridische bijstand. Eigenlijk alles waar je als ondernemer tegenaan zou kunnen lopen. Wat ik in Frans waardeer is zijn flexibiliteit en servicegerichtheid. Hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en staat altijd voor je klaar. Daarnaast zijn de lijnen kort en is hij echt no nonsense"

★★★★★

van WAAR Nederland

De voordelen van Zoutberg & Zoutberg Advocaten?

Wij proberen een oplossing te vinden voor elk conflict, waarbij we het niet ingewikkelder maken dan dat het is. Bekijk hieronder onze voordelen.

Advocaten voor ondernemers

Wij zijn een advocatenkantoor voor en door ondernemers. Wij zijn zelf ook ondernemers en daardoor kunnen we ons goed inleven in jouw behoeftes en weten we precies wat jij nodig hebt.

Een no-nonsense aanpak

Geen ingewikkeld juridisch gedoe, maar duidelijke en eerlijke adviezen waar jij iets aan hebt. We zijn straight to the point en vertellen jou precies waar het op staat.

Toegankelijk en bereikbaar

Goede communicatie is belangrijk om onze relatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij altijd contact met ons kan opnemen wanneer dat nodig is.

Continu advies mogelijk

Wil jij gebruik maken van regelmatig juridisch advies? Met ons voorkomen is beter dan genezen pakket spreken we van tevoren een vast tarief per maand af zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Waar kunnen wij jou mee van dienst zijn?

Wij zijn er om jou te helpen. Heb je niet gevonden waar je naar zocht? Misschien passen de rechtsgebieden hiernaast beter bij jou.

$

Arbeidsrecht

$

Huurrecht

$

Incasso

$

Ondernemingsrecht

Heb jij juridisch advies nodig over een conflict?

Vraag gratis een advies gesprek aan en dan kijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Adviesgesprek inplannen