Regelmatig gebruik maken van juridisch advies?

Met ons “Voorkomen is beter dan genezen-pakket” zijn wij het juridische verlengstuk van jouw onderneming. Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

*Heb je op dit moment een probleem dat direct moet worden opgelost? Bekijk de rechtsgebieden waarmee we je kunnen helpen, plan direct een adviesgesprek in of neem contact met ons op.

Waarom voorkomen in plaats van genezen?

Wij proberen een oplossing te vinden voor elk conflict, waarbij we het niet ingewikkelder maken dan dat het is. Bekijk hieronder onze voordelen.

Altijd juridisch advies

Juridisch advies is altijd binnen handbereik door ons “Voorkomen is beter dan genezen-pakket”.

Weet waar je aan toe bent

Voor een vast bedrag per maand weet je altijd precies waar je aan toe bent en heb je een betere grip op jouw kosten.

Vast aanspreekpunt

Door op regelmatige basis met elkaar samen te werken leren we jou en jouw onderneming steeds beter kennen, waardoor we je van beter juridisch advies kunnen voorzien.

Vragen?

Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

Je kunt bij ons terecht voor alle juridische vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, incasso’s en ondernemingsrecht. Heb je andere vragen? En wil je direct antwoord? Dan kan je ons altijd bellen op telefoonnummer 036-8450136 Liever niet bellen? Wij zijn ook bereikbaar via info@zzadvocaten.nl

"Geen ingewikkeld juridisch gedoe, maar duidelijke en eerlijke adviezen waar jij iets aan hebt."
Frans Zoutberg

Waar kunnen wij jou mee van dienst zijn?

Wij zijn er om jou te helpen. Heb je niet gevonden waar je naar zocht? Misschien passen de rechtsgebieden hiernaast beter bij jou.
$

Arbeidsrecht

$

Huurrecht

$

Incasso

$

Ondernemingsrecht

Waarom voorkomen in plaats van genezen?

Vaak wordt er gedacht dat een advocaat niet nodig is en wordt deze pas ingeschakeld als de situatie geëscaleerd is. Conflicten moeten dan achteraf worden opgelost, terwijl deze ook gemakkelijk hadden kunnen worden voorkomen. Door preventief te handelen voorkom je hoge kosten en een hoop kopzorgen.
N
Ga conflicten uit de weg
N

Voorkom onverwacht hoge kosten

N
Minder kopzorgen
De advocatuur moet wat ons betreft moderner en meer betrokken zijn. Je kan bij ons terecht voor het “Voorkomen is beter dan genezen-pakket”. Voor een vast bedrag per maand kan je met al jouw juridische vraagstukken bij ons terecht. Zo voorkom je problemen en kom je niet onnodig voor verrassingen te staan.

Hoe werkt het?

Oprecht, eerlijk, no-nonsense en betrokken, dat is hoe wij werken.

01

Telefonisch contact

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld bellen we je zo snel mogelijk terug. We bespreken je behoeften en bekijken waar we jou bij kunnen helpen. Soms is het mogelijk om direct telefonisch advies te geven. Maar als dat niet mogelijk is, dan plannen we een afspraak bij ons op kantoor in.

02

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en kijken we naar de juridische vraagstukken die er spelen binnen jouw organisatie. Op basis van dit gesprek zullen we de omvang van de uren bepalen die wij op maandelijkse basis verwachten nodig te hebben. Het intake gesprek omdat we de tijd willen nemen om elkaar te leren kennen. Jij bepaalt uiteindelijk of we met elkaar gaan samenwerken.

03

Opdrachtbevestiging

Zodra jij ons de opdracht geeft om jou bij te staan, sturen we je een opdrachtbevestiging. In de opdrachtbevestiging staan nogmaals de gemaakte afspraken. We stellen een proef periode voor van 3 maanden en tijdens deze drie maanden houden we de benodigde uren bij. Op basis van dat aantal gemaakte uren vormen we het definitieve abonnement.

04

Aan de slag

Tijdens het gehele proces zullen we direct, open en uiteraard eerlijk met jou communiceren. De werkzaamheden onder het abonnement kunnen bestaan uit buitengerechtelijke werkzaamheden, zoals het opstellen van contracten, het geven van advies, het innen van openstaande facturen etc. Het abonnement wordt altijd maandelijks achteraf gefactureerd.

Wat zijn de kosten?

Met onze abonnementen kun jij voor een vast bedrag per maand regelmatig gebruik maken van onze juridische diensten

€200,- excl. BTW.
Pakket 1
Onbeperkt telefonisch advies
Vaste prijs voor advies- en proceszaken
*Vragen over een lopend juridisch conflict? Plan dan een adviesgesprek in.
Vanaf €600,- excl. BTW.
Pakket 2
Onbeperkt telefonisch advies
Vaste prijs voor advies- en proceszaken
Vanaf drie uur per maand aan buitengerechtelijke werkzaamheden zoals het geven van schriftelijk advies, het opstellen van contracten en het oplossen van conflicten.
*Vragen over een lopend juridisch conflict? Plan dan een adviesgesprek in.

Wil jij altijd een vast aanspreekpunt hebben voor al jouw juridische vraagstukken?

Kom niet voor verassingen te staan en voorkom conflicten door middel van onze abonnementen. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en dan kijken we samen hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Met onze juridische abonnementen weet jij altijd waar je aan toe bent.

Voor een vast bedrag per maand kan je maandelijks een aantal uur gebruik maken van onze diensten. We helpen jou met al je juridische vraagstukken en verrichten buitengerechtelijke werkzaamheden zoals het opstellen van contracten, incasseren van vorderingen, oplossen van conflicten, het controleren van de juridische organisatie en alle andere juridische problemen waar jij tegen aan kan lopen.
N
Opstellen van contracten
N
Incasseren van vorderingen
N
Oplossen van conflicten

Wat zeggen onze klanten?

Elke zaak behandelen we met evenveel passie. Lees hieronder wat klanten over ons zeggen.

Sander Muller

"Frans en Jamie helpen ons met ondernemingsrecht, arbeidsrecht en incasso’s. Zij zijn allebei no nonsense, zeggen hoe het zit en maken de zaken niet te ingewikkeld. Ze gebruiken ook niet veel ingewikkelde juridische taal, dat is fijn. Na een eerste gesprek filteren zij de emoties uit het probleem en leggen de kern van de zaak op tafel. Vaak ligt de oplossing er dan ook al. Dat is heel verhelderend. Met Frans werk ik al heel lang samen. Ik waardeer aan hem dat we heel direct, eerlijk en persoonlijk contact kunnen hebben. En ik kan hem altijd bellen."

van MullerXXL

Patrick Virginia

"Frans helpt ons met typische vastgoedzaken, zoals het opmaken van contracten. Daarnaast staat hij ons bij als we conflicten hebben met huurders. Wat ik aan Frans waardeer is dat hij altijd to the point is en dat hij het niet moeilijk vindt om tegen ons te zeggen dat we ongelijk hebben. Daarnaast zoekt Frans altijd de oplossing, ook via de minnelijke weg. Bovendien vind ik het erg belangrijk dat ik het persoonlijk goed met iemand kan vinden. Frans en ik hebben een persoonlijke klik, denken over veel dingen hetzelfde en we vertrouwen elkaar."

★★★★★

van Heren2

Alec Clement

"Frans helpt mij nu 2,5 jaar op het gebied van ondernemingsrecht. De dienstverlening is heel breed, van contracten tot advies en juridische bijstand. Eigenlijk alles waar je als ondernemer tegenaan zou kunnen lopen. Wat ik in Frans waardeer is zijn flexibiliteit en servicegerichtheid. Hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en staat altijd voor je klaar. Daarnaast zijn de lijnen kort en is hij echt no nonsense"

★★★★★

van WAAR Nederland

Wil je je niet dagelijks meer zorgen hoeven maken over allemaal juridische problemen?

Wij fungeren als het juridische verlengstuk van jouw onderneming en helpen je met al jouw juridische vraagstukken. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan zodat we samen kunnen bespreken hoe wij jou het beste kunnen helpen.