Wat doen wij 2021-04-26T09:01:36+01:00

 De rechtsgebieden van Zoutberg & Zoutberg Advocaten

Zoutberg & Zoutberg Advocaten helpt ondernemers op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht en incasso. Wij adviseren veel ondernemingen over arbeidsrechtelijke vragen, bijvoorbeeld binnen onze juridische abonnementen. Wij staan voor duidelijke taal en zijn betrokken bij onze klanten en hun zaak. Selecteer een van onze rechtsgebieden of neem direct contact op

Direct contact

Ondernemingsrecht

Zoutberg & Zoutberg Advocaten is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Wij zijn een betrouwbare en betrokken sparringpartner voor veel ondernemingen.

LEES MEER

Arbeidsrecht

Zoutberg & Zoutberg Advocaten is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij adviseren en procederen voornamelijk voor ondernemingen. Neem nu contact met ons op.

LEES MEER

Contractenrecht

Zoutberg & Zoutberg Advocaten is gespecialiseerd in het contractenrecht. Wij adviseren, onderhandelen en procederen over contracten voor  ondernemers.

LEES MEER

Incasso

Worden je facturen niet of te laat betaald? Zoutberg & Zoutberg Advocaten heeft veel ervaring met incasso’s en verzorgt je complete incassoprocedure.

LEES MEER

Stel je vraag

Onze advocaten zijn altijd beschikbaar voor vragen of een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Je kunt ook langskomen op ons ondernemersspreekuur. Dat is iedere dinsdag van 17.00 tot 19.00 uur. Laat ons van tevoren wel even weten dat je komt.

    ×