Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht 2018-11-13T16:41:55+01:00

Project Description

Ondernemingsrecht

Als ondernemer krijg je regelmatig met het ondernemingsrecht te maken. Onder het ondernemingsrecht vallen namelijk verschillende expertises, van de oprichting van een onderneming en de financiering daarvan tot een fusie of overname en verschillende procedures. Eigenlijk valt de hele levensloop van een onderneming onder het ondernemingsrecht.

Tijdens de levensloop van jouw onderneming heb je regelmatig behoefte aan juridisch advies. Het is dan fijn als je terecht kunt bij een advocaat die je onderneming kent, weet wat je wilt en met je meedenkt. Niet alleen over risico’s, maar ook over commerciële kansen en de juiste strategie. Een advocaat die ook voor je klaar staat als het even wat minder gaat. Als je een aandeelhoudersconflict hebt bijvoorbeeld, of een conflict met een klant of leverancier, of moet reorganiseren.

Ondernemingsrecht advocaat

Zoutberg & Zoutberg Advocaten werkt alleen voor ondernemers en is dan ook gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Wij adviseren je graag over het oprichten van je onderneming. Helpen je een keuze te maken voor een rechtsvorm en leggen een eventuele samenwerking graag voor je vast. Daarbij leggen wij jullie afspraken over inbreng, zeggenschap en werk- en winstverdeling duidelijk en helder vast. En nemen we ook alvast bepalingen op voor als de samenwerking onverhoopt toch tegenvalt.

We staan je ook bij als je te maken hebt met financierings- en structureringsvraagstukken. Wil je groeien, overnemen, of wordt je overgenomen? Ook dan kan je bij ons terecht voor helder, duidelijk en praktisch advies.

Daarnaast helpen we je met al je conflicten. We adviseren je dan praktisch, snel en oplossingsgericht, en procederen als dat nodig is.

Zoutberg & Zoutberg Advocaten helpt je graag met:

 • het oprichten van een onderneming

 • aandeelhoudersovereenkomsten

 • het opstellen of wijzigen van statuten

 • aandeelhoudersconflicten en uitkoop van aandeelhouders

 • financieringsvraagstukken

 • fusies en overnames

 • joint ventures en samenwerkingsovereenkomsten

 • franciseovereenkomsten

 • reorganisaties en herstructureringen

 • bestuurdersaansprakelijkheid

  OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag 8:30 – 17:30
zaterdag gesloten
zondag gesloten

  +31(0) 36 8450136

  DIRECT CONTACT

Frans Zoutberg Advocaat
Frans Zoutberg Advocaat Zoutberg & Zoutberg Advocaten
Frans is een ervaren advocaat die houdt van een no nonsense aanpak. Hij is al jaren tot grote tevredenheid de vaste sparringpartner van veel ondernemers.

Stel je vraag

Onze advocaten zijn altijd beschikbaar voor vragen of een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Je kunt ook langskomen op ons ondernemersspreekuur. Dat is iedere dinsdag van 17.00 tot 19.00 uur. Laat ons van tevoren wel even weten dat je komt.

  ×