Arbeidsrecht

Arbeidsrecht 2018-08-21T12:51:59+01:00

Project Description

Arbeidsrecht

De economie is grillig, technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en de carrièrewensen van nieuwe generaties verschillen van de wensen van oudere generaties. Mede door deze ontwikkelingen wijzigt het arbeidsrecht regelmatig. Dat maakt het een dynamisch maar ook complex rechtsgebied, en jouw arbeidsrechtelijke uitdagingen groot. Flexibiliteit en wendbaarheid zijn daarbij een vereiste.

In deze complexe realiteit is het belangrijk dat je snel antwoord krijgt op al je arbeidsrechtelijke vragen. Van een advocaat die niet alleen gespecialiseerd is in het arbeidsrecht, maar ook begrijpt wat het is om te ondernemen. En je dus pro-actief en strategisch adviseert, maar ook betrokken en doortastend procedeert als dat nodig is.

Arbeidsrecht advocaat

Zoutberg & Zoutberg Advocaten is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij adviseren veel ondernemingen over hun arbeidsrechtelijke vragen, bijvoorbeeld binnen onze juridische abonnementen.

Wij helpen je met al je vragen en procedures op het gebied van:

Daarnaast helpen we je met al je conflicten. We adviseren je dan praktisch, snel en oplossingsgericht, en procederen als dat nodig is.

Zoutberg & Zoutberg Advocaten helpt je graag met:

 • arbeidsovereenkomsten
 • arbeidsvoorwaarden
 • bonus- en beloningsstructuren
 • fusies en overnames
 • medezeggenschap
 • ontslag (individueel en collectief ontslag, ontslag op staande voet, ontslagverboden)
 • reorganisaties en herstructureringen
 • speciale bedingen in arbeidsovereenkomsten, zoals een proeftijd-, concurrentie of boetebeding
 • transitievergoeding
 • verlofkwesties
 • ziekte en re-integratie

Juridisch advies over arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaarden

De advocaten van Zoutberg & Zoutberg helpen je graag met het opstellen van je arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaarden. Je kunt niet alleen bij ons terecht met vragen over contracten voor bepaalde of onbepaalde tijd, ook voor andere arbeidsovereenkomsten ben je bij ons aan het goede adres. Denk daarbij aan min-maxcontracten, managementovereenkomsten en arbeidsovereenkomsten voor een directeur grootaandeelhouder. Daarnaast adviseren we je graag over speciale bedingen, zoals een concurrentie-, relatie- of boetebeding.

Wil je periodiek laten beoordelen of je bestaande beleid, arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden en speciale bedingen nog in lijn zijn met de recente wet- en regelgeving? Neemt dan contact met ons op.

Juridisch advies bij ontslag

Ontslagzaken zijn soms urgent, bijvoorbeeld bij ontslag op staande voet. Vaak zijn vragen minder urgent, maar niet minder belangrijk. Vragen over de volledigheid van een ontslagdossier of re-integratiedossier bijvoorbeeld, of over de hoogte van de transitievergoeding. Met deze vragen kan je terecht bij Zoutberg & Zoutberg Advocaten. Wij hebben veel ervaring met ontslagzaken.

  OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag 8:30 – 17:30
zaterdag gesloten
zondag gesloten

  +31(0) 36 8450136

  DIRECT CONTACT

Frans Zoutberg Advocaat
Frans Zoutberg Advocaat Zoutberg & Zoutberg Advocaten
Frans is een ervaren advocaat die houdt van een no nonsense aanpak. Hij is al jaren tot grote tevredenheid de vaste sparringpartner van veel ondernemers.

Stel je vraag

Onze advocaten zijn altijd beschikbaar voor vragen of een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Je kunt ook langskomen op ons ondernemersspreekuur. Dat is iedere dinsdag van 17.00 tot 19.00 uur. Laat ons van tevoren wel even weten dat je komt.

  ×