Profielen 2021-04-26T13:37:22+01:00

Ervaren & betrouwbaar

 

Het team van Zoutberg & Zoutberg Advocaten

Zoutberg & Zoutberg Advocaten is dé juridisch sparringpartner voor ondernemers. Onze advocaten zijn betrokken en denken pro-actief met je mee, onze adviezen zijn altijd straight to the point en helder.

Frans Zoutberg Advocaat
Frans Zoutberg Advocaat Zoutberg & Zoutberg Advocaten
Frans is een ervaren advocaat die houdt van een no nonsense aanpak. Hij is al jaren tot grote tevredenheid de vaste sparringpartner van veel ondernemers.
Jamie Zoutberg Advocaat
Jamie Zoutberg Advocaat Zoutberg & Zoutberg Advocaten
Jamie is een betrokken en doelgerichte advocaat. Zij helpt ondernemers écht verder en haalt in overleg met haar klant altijd het maximale uit een zaak.

Frans Zoutberg

Frans is al jarenlang advocaat van verschillende ondernemers. Hij is sinds 2002 advocaat en runt sinds juli 2018 samen met Jamie Zoutberg & Zoutberg Advocaten. De samenwerking van Frans met zijn vaste klanten gaat vaak al jaren terug. Zo werkt hij onder meer voor ondernemers in het vastgoed en de grafimedia.

Aanpak

De aanpak van Frans is no nonsense en altijd to the point. Duidelijk, helder, praktisch én met humor. Hij denkt in belangen. Het belang van de klant is ook zijn belang. Alleen dan kan hij zo efficiënt mogelijk het beste resultaat behalen. Het liefst zoekt Frans dus een minnelijke oplossing voor een conflict, maar als het moet deinst hij er ook niet voor terug om te procederen.

Klanten waarderen Frans’ brede kennis van het ondernemingsrecht, zijn creativiteit en gevoel voor humor. Dit maakt hem tot een gewaardeerde sparringpartner!

Je kunt Frans natuurlijk benaderen met een juridische vraag, voor een advies of procedure. Maar als je dat wilt verzorgt hij ook graag juridische kennissessies binnen of voor je bedrijf.

Afspraak maken?

Dat kan. Je kunt bij Frans terecht voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Je kunt ook langskomen op ons ondernemersspreekuur. Dat is iedere dinsdag van 17.00 tot 19.00 uur. Laat ons van tevoren wel even weten dat je komt.

Maak een afspraak

Jamie Zoutberg

Jamie is advocaat bij Zoutberg & Zoutberg Advocaten en een ondernemend type. Vastbesloten om ondernemers écht verder te helpen. Zo had zij tijdens haar studietijd al een succesvol eigen incassobureau. En koos zij heel bewust voor de master Arbeid & Onderneming, zodat zij een echt juridische sparringpartner voor bedrijven kan zijn.

Aanpak

Jamie pakt iedere zaak vol overgave aan. Zoekt alles tot de bodem uit en probeert in overleg met de klant altijd het maximale resultaat te behalen. Zet net dat extra stapje voor haar klanten. Klanten waarderen het daarnaast dat Jamie altijd meedenkt vanuit het perspectief van de ondernemer.

Jamie vindt het belangrijk om goed bereikbaar te zijn en haar klanten goed op de hoogte te houden van hun zaak. Haar communicatiestijl is direct, helder en no-nonsense.

Afspraak maken?

Je kunt Jamie natuurlijk benaderen met een juridische vraag, voor een advies of procedure. Maar zij verzorgt ook graag juridische kennissessies binnen of voor je bedrijf. Bijvoorbeeld over dossieropbouw, algemene voorwaarden of debiteurenbeheer en incasso.

Maak een afspraak

Stel je vraag

Onze advocaten zijn altijd beschikbaar voor vragen of een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Je kunt ook langskomen op ons ondernemersspreekuur. Dat is iedere dinsdag van 17.00 tot 19.00 uur. Laat ons van tevoren wel even weten dat je komt.

    ×