Arbeidsrecht advocaat Almere

Geschillen op de werkvloer of problemen met medewerkers juist voorkomen? De nummer 1 arbeidsrecht advocaat in Almere.

Rust op de werkvloer

Spanning is nooit goed en niet nodig. Wij lossen het conflict snel op.

Procederen waar nodig

Voorkomen waar het kan, procederen als het moet.

Gespecialiseerd in het arbeidsrecht

Bij Zoutberg & Zoutberg zijn wij gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Juridisch conflict?

Zijn er zaken die nu opgelost moeten worden? Komt een medewerker bijvoorbeeld niet opdagen of wil je een medewerker het liefst op staande voet ontslaan? Je kunt ons inschakelen als je toe bent aan specialistisch juridisch advies.

Samen beoordelen wij wat er juridisch mogelijk is en bekijken we de rechten en plichten. Bij zulke situaties moet je naar je gevoel luisteren en het probleem zo snel mogelijk oplossen.

Neem altijd vrijblijvend contact op met een gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat om verkeerde beslissingen te voorkomen. Plan gratis een adviesgesprek in zodat we het probleem direct in kaart kunnen brengen en samen op zoek kunnen gaan naar de juiste juridische oplossing.

Veel voorkomende situaties:

  • Ontslag op staande voet
  • Bedrijf stoppen met personeel
  • Iemand ontslaan met een vast contract
  • Werknemer werkt niet mee aan re-integratie

De voordelen van onze dienst.

Wij zijn geen standaard advocaten. Wij zijn er voor jou om een oplossing te vinden voor elk conflict zonder dat we het moeilijker maken dan dat het is. Bekijk hieronder onze voordelen.

De rust keert terug op de werkvloer

Een conflict op de werkvloer is voor niemand fijn. Niet voor de betrokken partijen maar ook niet voor de overige collega’s. Het is belangrijk dat een arbeidsconflict zo snel mogelijk wordt opgelost zodat iedereen weer rustig kan werken en er geen spanningen zijn op de werkvloer.

Eerst proberen op te lossen, dan pas procederen

We onderzoeken altijd eerst of een zaak kan worden geschikt, want dat is altijd in het belang van beide partijen. Is dit niet mogelijk? Dan gaan we een procedure niet uit de weg.

Gespecialiseerd in het arbeidsrecht

Bij Zoutberg & Zoutberg Advocaten zijn we gespecialiseerd in het arbeidsrecht en kunnen we je helpen met al je juridische vragenstukken rondom het arbeidsrecht. Van ontslag tot bedrijfsovername met personeel.

Advocaat arbeidsrecht Almere inschakelen?

Heb je hulp nodig bij het opstellen van een contract, het ontslaan van een medewerker of heb je ondersteuning nodig bij een reorganisatie? Wat de reden ook is, als je hulp nodig hebt bij juridische vraagstukken rondom het arbeidsrecht ben je bij ons aan het juiste adres.

Arbeidsrecht advocaat inschakelen om problemen te voorkomen?

Het arbeidsrecht is complex. Arbeidsovereenkomsten opstellen, ontslagprocedures en onderhandelingen over contracten zijn vaak geen dagelijkse kost. Echter, het hebben van een goed personeelsbeleid is ook binnen jouw bedrijf een van de belangrijkste aspecten van de bedrijfsvoering.

Jouw bedrijf staat nooit stil en helaas verandert het arbeidsrecht vaak. Door een arbeidsrecht advocaat in te schakelen word je als ondernemer bijgestaan in het interpreteren en implementeren van wijzigingen. Een effectief personeelsbeleid ontwikkelt door een arbeidsrecht advocaat zorgt voor duidelijke richtlijnen en procedures. Dit helpt bij het verminderen van conflicten en het bevorderen van een positieve werkomgeving.

N
Rust op de werkvloer
N
Procederen waar nodig
N
Gespecialiseerd in het arbeidsrecht

“Voorkomen is beter dan genezen-pakket.”

Vaak wordt er pas een advocaat ingeschakeld als er al een conflict is ontstaan. Wij zijn er van overtuigd dat voorkomen beter is dan genezen, want dit kan je een hoop kopzorgen en uiteindelijk kosten schelen.

De advocatuur moet daarbij moderner en meer betrokken zijn.

Je kan bij ons terecht voor het “Voorkomen is beter dan genezen pakket”. Voor een vast bedrag per maand kan je voor al jouw juridische vraagstukken bij ons terecht. Zo kan jij problemen voorkomen en kom je niet onnodig voor verrassingen te staan.

Hoe werkt het?

Oprecht, eerlijk, no-nonsense en betrokken, dat is hoe wij werken.

01

Telefonisch contact

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld bellen we je zo snel mogelijk terug. We bespreken het probleem en bekijken hoe we je het beste kunnen helpen. Soms is het mogelijk om direct telefonisch advies te geven. Maar als dat niet mogelijk is, dan plannen we een afspraak bij ons op kantoor in.

02

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en bespreken we de zaak. Het is belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van wat er is gebeurd, wanneer dit gebeurd is en op welke manier we je het beste kunnen helpen. Het kennismakingsgesprek is gratis omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op goed juridisch advies. We zijn altijd direct en open en eerlijk. De mogelijke kosten en baten bespreken we vooraf zodat jij weet waar je aan toe bent. Jij bepaalt uiteindelijk of we met elkaar gaan samenwerken.

03

Opdrachtbevestiging

Zodra jij ons de opdracht geeft om jou bij te staan, sturen we je een opdrachtbevestiging. In de opdrachtbevestiging staan nogmaals de gemaakte afspraken en vind je een overzicht van de te verwachten kosten en baten. Hierdoor komt niemand achteraf voor verassingen te staan en weten we precies waar we aan toe zijn.

04

Aan de slag

Tijdens het gehele proces zullen we direct, open en uiteraard eerlijk met jou communiceren, zodat je precies weet wat er speelt en hoe jouw zaak ervoor staat. We houden contact via de telefoon en e-mail en indien nodig plannen we een afspraak in bij ons (of bij jou) op kantoor. Alle brieven, e-mails en processtukken zullen eerst ter controle aan jou worden toegestuurd, zodat eventuele op- en aanmerkingen nog kunnen worden verwerkt.

“Jouw personeelsbeleid staat juridisch als een huis. Dat is waar wij voor zorgen.”

Jamie Zoutberg

Vragen?

Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

Je kunt bij ons terecht voor alle juridische vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, incasso’s en ondernemingsrecht. Heb je andere vragen? En wil je direct antwoord? Dan kan je ons altijd bellen op telefoonnummer 036-8450136 Liever niet bellen? Wij zijn ook bereikbaar via info@zzadvocaten.nl

"Wij staan altijd voor jou klaar en en gaan altijd tot het uiterste. Elke zaak behandelen we met evenveel inzet en we vertellen jou precies waar het op staat."

Jamie Zoutberg

Wat is het arbeidsrecht?

Het arbeidsrecht omvat alle spelregels tussen werkgever en werknemer. Iedereen die een arbeidsovereenkomst heeft gesloten, heeft te maken met het arbeidsrecht. Werknemers worden in Nederland goed beschermd omdat ze afhankelijk zijn van de werkgever.

Hoe werkt een arbeidsrechtelijke procedure bij de rechtbank?

Dat hangt af van het soort zaak, omdat er twee verschillende soorten procedures zijn: de dagvaardingsprocedure en de verzoekschriftprocedure. In de kern worden beiden procedures gestart met een vordering of verzoek van een van beide partijen. Vervolgens wordt de gedaagde partij/verwerende partij in de gelegenheid gesteld om schriftelijk verweer te voeren en daarna wordt er een mondelinge behandeling ingepland bij de rechtbank. Tijdens de mondelinge behandeling mogen beide partijen hun standpunten toelichten. De rechtbank beslist vervolgens op basis van de stukken en het behandelde ter zitting. De uitspraak (vonnis of beschikking) wordt in beginsel binnen vier weken na de mondelinge behandeling afgegeven. Deze termijn kan eventueel nog worden verlengd.

Proberen jullie een arbeidsconflict eerst op te lossen voordat er wordt geprocedeerd?

Wij proberen een arbeidsconflict altijd eerst buiten de rechtbank om op te lossen. We proberen dan afspraken te maken met de andere partij zodat een juridische procedure kan worden voorkomen. Deze afspraken worden vaak vastgelegd in een Vaststellingsovereenkomst zodat beide partijen exact weten hoe of wat. Indien het niet mogelijk is om te schikken, dan zijn we genoodzaakt om naar de rechtbank te gaan. Onze ervaring is dat het overgrote gedeelte van de arbeidsconflicten wordt geschikt, maar daar heb je uiteraard wel twee partijen voor nodig.

Hoe kan ik gebruik maken van jullie diensten?

Je kunt een adviesgesprek inplannen. Tijdens dit adviesgesprek nemen we gezamenlijk jouw zaak door en bepalen we de juiste vervolgstappen.

De voordelen van Zoutberg & Zoutberg Advocaten?

Wij proberen een oplossing te vinden voor elk conflict, waarbij we het niet ingewikkelder maken dan dat het is. Bekijk hieronder onze voordelen.

Advocaten voor ondernemers

Wij zijn een advocatenkantoor voor en door ondernemers. Wij zijn zelf ook ondernemers en daardoor kunnen we ons goed inleven in jouw behoeftes en weten we precies wat jij nodig hebt.

Een no-nonsense aanpak

Geen ingewikkeld juridisch gedoe, maar duidelijke en eerlijke adviezen waar jij iets aan hebt. We zijn straight to the point en vertellen jou precies waar het op staat.

Toegankelijk en bereikbaar

Goede communicatie is belangrijk om onze relatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij altijd contact met ons kan opnemen wanneer dat nodig is.

Continu advies mogelijk

Wil jij gebruik maken van regelmatig juridisch advies? Met ons voorkomen is beter dan genezen pakket spreken we van tevoren een vast tarief per maand af zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Waar kunnen wij jou mee van dienst zijn?

Wij zijn er om jou te helpen. Heb je niet gevonden waar je naar zocht? Misschien passen de rechtsgebieden hiernaast beter bij jou.

$

Arbeidsrecht

$

Huurrecht

$

Incasso

$

Ondernemingsrecht

Arbeidsrecht advocaat Almere?

Je kunt ons inschakelen om jouw problemen op te lossen. Daarnaast zijn wij een van de weinige arbeidsrecht advocaten in Almere die jou helpen met het voorkomen van problemen. Hoe kunnen we jou helpen? Neem contact met ons op.