Incasso

Incasso 2018-08-16T10:26:12+01:00

Project Description

Incasso advocaat

Iedere ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken: onbetaalde facturen. Het incasseren van die vorderingen kost je veel tijd en vaak ook veel ergernis. Bovendien kunnen veel openstaande facturen je eigen cash flow in gevaar brengen.

Daarom is het belangrijk om voortvarend te werk te gaan bij het incasseren van je openstaande facturen. Met de juiste juridische drukmiddelen, timing én toonzetting. Want het is ook wel zo fijn als je in de toekomst ook nog zaken met de klant kunt blijven doen. Zoutberg & Zoutberg Advocaten neemt deze werkzaamheden graag van je over. Voortvarend, professioneel en efficiënt. Dat bespaart jou tijd. En ergernis.

Incasso door Zoutberg & Zoutberg Advocaten

Zoutberg & Zoutberg Advocaten heeft veel ervaring met het incasseren van openstaande facturen. Je bent daarom voor al je incassovraagstukken bij ons aan het juiste adres. Als je dat wilt helpen we je preventief met het opzetten van een effectief debiteurenbeleid. Maar als het nodig is kunnen we ook het volledige incassotraject voor je verzorgen, zowel in de buitengerechtelijke als in de gerechtelijke fase.

Of het nu gaat om een enkele vordering of je volledige debiteurenbestand, Zoutberg & Zoutberg Advocaten helpt je met:

 • Telefonische en schriftelijke herinneringen.

 • Het versturen van aanmaningen en sommatiebrieven.

 • Het in rekening brengen van de (wettelijke) rente en incassokosten.

 • Het onderhandelen over en vastleggen van betalingsregelingen (ook als je zelf debiteur bent).

 • Het leggen van conservatoir of executoriaal beslag.

 • Een incasso kort geding.

 • Een bodemprocedure.

 • Executie na een vonnis.

 • Een faillissementsaanvraag.

Incasso binnen het juridisch abonnement

Heb je een juridisch abonnement bij Zoutberg & Zoutberg Advocaten? Dan betaal je geen starttarief voor incassozaken (zonder abonnement € 100,- per incasso). Als je je incasso bij ons aanmeldt gaan we direct voor je aan de slag.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze tarieven in incassozaken? En meteen te weten komen wat de voordelen zijn van een incasso advocaat ten opzichte van een incassobureau of gerechtsdeurwaarder? download nu onze factsheet incasso door op ‘Ja, ik ben benieuwd ‘ te drukken.

Ja, ik ben benieuwd

  OPENINGSTIJDEN

maandag – vrijdag 8:30 – 17:30
zaterdag gesloten
zondag gesloten

  +31(0) 36 8450136

  DIRECT CONTACT

Jamie Zoutberg Advocaat
Jamie Zoutberg Advocaat Zoutberg & Zoutberg Advocaten
Jamie is een betrokken en doelgerichte advocaat. Zij helpt ondernemers écht verder en haalt in overleg met haar klant altijd het maximale uit een zaak.

Stel je vraag

Onze advocaten zijn altijd beschikbaar voor vragen of een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Je kunt ook langskomen op ons ondernemersspreekuur. Dat is iedere dinsdag van 17.00 tot 19.00 uur. Laat ons van tevoren wel even weten dat je komt.

  ×